top of page
image00001_edited_edited.jpg

Projects

Instalacija robota za slaganje peleta

Kuka robot za paletiziranje :

Smanjenje troskova radne snage uz povećanu efikasnost

viber_slika_2023-04-09_14-49-54-710_edited_edited_edited.jpg

Serijsko zavarivanje robotom

Naši roboti za serijsko zavarivanje nude brzo, precizno i pouzdano zavarivanje serija proizvoda. Automatizacija procesa smanjuje troškove i povećava produktivnost vaše proizvodnje.

image00004.jpeg

3d glodanje s robotom

Nudimo vam vrhunski robot za 3D glodanje koji će unaprijediti vaše proizvodne mogućnosti. Ovaj precizni robot omogućuje izradu složenih trodimenzionalnih oblika s visokom preciznošću i brzinom. Sa sposobnošću obrade različitih materijala poput metala, plastike i drveta, naš robot pruža fleksibilnost za širok spektar aplikacija. Uz napredne softverske mogućnosti za modeliranje i programiranje ruta, naš robot za 3D glodanje omogućuje vam da ostvarite vrhunske rezultate u vašoj proizvodnji."

image00001.jpeg

Premjestanje predmeta

Prestavljamo vam našeg robota za premještanje ležajeva iz jednog kućišta u drugo.

ovaj precizni i efikasni robot osmišljen je kako bi unapredio vaš proizvodni proces . Sa sposobnošću da precizno uhvati , podigne i premjesti ležajeve s jednog mjesta na drugo.

Naš robot pruža brzu pouzdanu i preciznu uslugu.

Uz mogućnost programiranja različitih parametara.

image00001.jpeg

Industrijsko zavarivanje robotom

"Revolucionirajte svoju proizvodnju s našom tehnologijom industrijskog zavarivanja robotom. Naši roboti kombiniraju preciznost i brzinu kako bi osigurali visokokvalitetne zavarene spojeve. Smanjite troškove i vrijeme potrebno za zavarivanje uz naše pouzdane i fleksibilne robote.

image00001.jpeg

Pakiranje i premještanje proizvoda s robotom

Nudimo visokoučinkovitog robota za pakiranje i premještanje koji će transformirati vašu proizvodnju. Sa sposobnošću preciznog pakiranja proizvoda u kutije ili druge ambalaže, te efikasnog premještanja tereta s jednog mjesta na drugo, naš robot pruža brzu, pouzdanu i preciznu uslugu. Smanjite troškove rada i povećajte produktivnost vašeg postrojenja uz našeg robota za pakiranje i premještanje.

image00001_edited.jpg
bottom of page